Portfolio

Feedback op portfolio van sparringspartner

Mijn sparringspartner, Bryan Vermaeren heeft mij feedback gegeven op mijn website. Dit is de e-mail dat hij me stuurde;

Beste meneer De Vlaminck

Ik heb in het weekend aan mijn portfolio gewerkt en zou graag eens iemand zijn mening willen horen. Aangezien u mijn sparringspartner bent zou ik eens willen vragen of u tijd heeft om mijn portfolio te checken en me feedback geven. Ik zou graag willen weten of het jou visueel maar ook inhoudelijk bevalt. Indien er iets niet duidelijk is kunt u me nog altijd contacteren.

Alvast bedankt voor uw tijd.

Met vriendelijke groeten
Bryan Vermaeren
Student 1ste jaar Multimedia & Communication
1NMCT6

E-mail van sparringspartner: feedback op dit portfolio.
Feedback op portfolio van sparringspartner

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven